Laatste hand aan samenwerking TMG en Talpa

De geplande samenwerking tussen TMG en Talpa laat nog even op zich wachten, meldt TMG in een persbericht. De mediabedrijven van John de |Mol en de Telegraaf werken op dit moment nog aan de laatste aspecten. “Het gaat voorspoedig maar kost iets meer tijd dan verwacht”. Beide partijen verwachten deze maand meer te kunnen zeggen.

TMG liet begin dit jaar weten zijn radio-activiteiten op de schop te nemen in een grote samenwerkingsovereenkomst met Talpa. De verhuizing van de radiozenders Sky Radio en Veronica naar een nieuw bedrijf met de radiozenders van Talpa was onderdeel van een grotere deal waarbij TMG ook een belang neemt in het aandeel dat Talpa heeft in de tv-zenders van SBS.

TMG investeert 27 miljoen euro in de nieuwe samenwerking met het bedrijf van John de Mol. Het nieuwe radiobedrijf komt voor 77 procent in handen van Talpa, de rest is voor TMG. Dat bedrijf krijgt daarnaast een belang van 15 procent in de tv-bezittingen van Talpa. De twee bedrijven gaan ook samenwerken op het gebied van onlinetelevisie.(fotostill Youtube.com/RTL Z)

Bron: Villamedia
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*