KRO-NCRV is op zoek naar een Editor

Voor het online platform JAN RIJDT DOOR binnen de afdeling Video zijn wij per direct op zoek naar een: Editor m/v (32 uur per week) met kennis van Adobe Premiere en camjo ervaring. 

Het programma:
Jan Rijdt Door is de online doorstart van Jan Rijdt Rond. Twee Jannen gaan afwisselend op pad om in vlogstijl verslag te doen van verrassende en spraakmakende verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren in de doelgroep (20-34 jaar). Ook brengt Jan actueel nieuws met een twist. De video’s zullen 4 keer per week op de Facebook-pagina van Jan Rijdt Rond worden geupload en een langere versie van de reportage-vlogs verschijnen op NPO3.nl

Werkzaamheden:
 Je monteert en doet de vormgeving van de video’s van Jan Rijdt Door in Adobe Premiere Pro, Aftereffects en Photoshop;
 Je draait (mee aan) de items voor het platform Jan Rijdt Door;
 Je assisteert tijdens draaidagen;
 Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het onlineplatform en je bent hierin vernieuwend en creatief;
 Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bijhouden van de Facebook pagina en hebt een actieve rol in het vergroten van het bereik van de pagina.

Functie-eisen:
 Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 Je hebt aantoonbare en recente ervaring met het monteren en vormgeven van videoitems;
 Je hebt oog voor detail, gevoel voor humor en gaat tot het uiterste om mooie reportages te maken;
 Je bent creatief en een aanpakker;
 Je bent een teamspeler;
 Je bent vaardig in het gebruik van de jongste technieken, trends en innovatieve ontwikkelingen in/op social media;  Uitstekende kennis en beheersing van Adobe Premiere Pro, Adobe Aftereffects en Adobe Photoshop.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft in eerste instantie een dienstverband tot 1 januari 2017. Naast een interessante en uitdagende functie in een dynamische en plezierige werkomgeving, biedt de KRO-NCRV een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal F). Informatie Als je inlichtingen wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Monique van den Boogaard, productie-coördinator afdeling Video, via telefoonnummer 035-6719753. Sollicitatie Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae dient uiterlijk 5 augustus 2016 binnen te zijn. Je kunt deze sturen naar vacatures@kro-ncrv.nl onder vermelding van vacaturenummer 16.35.

Vacature Publicatiedatum: 29 juli 2016 Sluitingsdatum: 5 augustus 2016 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*