KINK komt met alternatieve Livezomer

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat Nederland een concert- en festivalloze zomer tegemoet gaat al een beetje tot ons doorgedrongen. KINK heeft daarom besloten de concert- en festivalzomer door te laten gaan op de radio met de Alternatieve Livezomer: de opvangservice voor de liefhebber van livemuziek.

De zomer van 2020 stond volgepland met de gaafste festivals en concerten. Denk bijvoorbeeld aan DauwpopBest Kept Secret, de Hella Mega Tour met WeezerFall Out Boy en Green Day in het Stadspark, PinkpopRammstein in het Gofferpark, Editors De Staat in het Zuiderpark, Faith No More in AFAS Live, Down The Rabbit HoleThe Killers in Ziggo Dome, Zwarte CrossLowlands en nog veel meer!. Deze hele zomer lang komt KINK met speciale uitzendingen rond deze evenementen met natuurlijk heel veel (live)muziek, interviews met artiesten en bezoekers die het kaartje al in de la hadden liggen.

De Alternatieve Livezomer wordt op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) afgetrapt met Dauwpop.
De hele dag hoor je tracks voorbijkomen van artiesten die dit jaar op Dauwpop zouden staan of daar eerder hebben opgetreden. Vanaf 16:00 uur gaat Tim Op het Broek in het programma KINK Rush Hour in gesprek met de Dauwpop organisatie, speelt hij een quiz met de grootste Dauwpop fan en Festivaldirecteur Rob Tegelkamp en vangt hij vaste bezoekers op die eigenlijk op dat moment zouden moeten genieten van Dauwpop met een biertje in de hand. Ook spreekt Tim met enkele van de artiesten op de geplande lineup, waaronder Wolfmother-frontman Andrew Stockdale.

’s Avonds hoor je tussen 21:00 – 23:00 uur livemuziek om het Alternatief Dauwpop compleet te maken. Denk aan muziek van Sports Team, Personal Trainer en de grote headliner Wolfmother.

KINK is sinds 1 februari 2019 te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel – inmiddels zijn daar in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur: alles dat online radio ontvangt. Daarnaast is er themazender KINK DNA CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren ’80 en ’90, KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore en KINKNL met de beste muziek uit eigen land.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*