Verhuurbedrijf Servé failliet

Hilversums verhuurbedrijf Servé heeft het faillissement aangevraagd bij de rechtbank Midden-Nederland. De directie zegt geen andere keus te hebben nu alle evenementen zijn stilgevallen. Het bedrijf werkt veel voor diverse omroepen bij opnames en andere evenementen.

Servé werd zeventwintig jaar geleden opgericht door Hilversummer Jan van Rijswijk, nog altijd directeur. Mededirecteur Daan Freriks voorspelde eind maart al in De Gooi- en Eemlander dat het een lastige tijd zou worden.

Twee maanden lang kon Servé Verhuurservice, mede dankzij een tegemoetkoming in de salariskosten vanuit de NOW-regeling, al haar 77 medewerkers in dienst houden. Maar door de corona-pandemie en het verbod op samenkomsten en evenementen zijn alle inkomsten in een klap tot nul gereduceerd.

Omdat er geen zicht is op een snelle verbetering is het bedrijf niet langer in staat aan haar financiële verplichtingen te voldoen. Het personeel, dat al vanaf maart thuis zit, is inmiddels via een videobericht op de hoogte gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*