Olav Mol commentator F1 2020 game

Het is nog niet zeker of de Formule 1 GP dit seizoen in Zandvoort doorgaat. De Formule 1-game F1 2020 maakt echter een hoop goed. In de nieuwe game is het circuit van Zandvoort speelbaar, maar daarnaast is vandaag bekendgemaakt dat er Olav Mol het spel voorziet van Nederlands commentaar.

Olav Mol zal in F1 2020, de game die vanaf 10 juli te verkrijgen is, het Nederlandse commentaar voor zijn rekening nemen. Codemasters, de game-ontwikkelaar verantwoordelijk voor de F1-reeks, is verheugd met het toevoegen van Olav Mol als commentator: “We laten daarmee onze toewijding zien om een volledige authentieke en realistische ervaring te bieden. We zijn er trots op Mol met zijn iconische en herkenbare stem toe te voegen aan ons team.”

Olav Mol is al jaren een zeer populaire sportcommentator op televisie. mede oprichter en eigenaar van de (internet) radiozender Grand Prix Radio. Waar 24 uur per dag muziek en autosport wordt uitgezonden. Ook is iedere wedstrijd het racecommentaar van hem live te beluisteren. In september 2018 werd Mol met zijn Grand Prix Radio verkozen tot beste online radiostation 2018 bij de Online Radio Awards.

video circuit Zandvoort in F1 2020 game:

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*