Joris Linssen en Carolijn Brouwer op De Perstribune

Zondag 25 augustus 2019 zijn presentator Joris Linssen en zeilster Carolijn Brouwer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Joris Linssen, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend van onder meer Hello Goodbye en Joris’ Kerstboom. Zondag schuift hij aan om te vertellen over zijn betrokkenheid bij een nieuw MAX-programma. En hij heeft een primeur! Verder is Linssen vanaf september bij de regionale omroepen te zien met een nieuw programma, waarin hij met zijn band Caramba langs de Nederlandse rivieren trekt op zoek naar bijzondere mensen en verhalen.

Carolijn Brouwer, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, wordt komende donderdag in Zweden onderscheiden met de Magnus Olsson Prize, een prestigieuze prijs voor de beste zeiler van het jaar. Brouwer krijgt haar prijs onder meer voor haar rol op de Dongfeng, het Chinese schip dat vorig jaar de Volvo Ocean Race won. Ze was, samen met een Française, de eerste vrouwelijke zeiler die de race om de wereld won.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer aandacht voor paradijsvogels op tv.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*