Johan Derksen te gast in nieuw seizoen Sterren op het Doek

Zaterdag 23 oktober start om 20.35 uur op NPO 2 een nieuw seizoen van Sterren op het Doek. Naast schrijver, cabaretier en presentator Arjen Lubach, geeft ook voormalig profvoetballer, sportjournalist en voetbalanalist Johan Derksen zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. 

Onlangs werd het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek aangekondigd. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is niemand minder dan Arjen Lubach te gast. In Veronica Inside vertelde Johan Derksen vanavond dat ook hij zich zal laten portretteren door drie kunstenaars in één van de afleveringen van komend seizoen. 

Over Sterren op het Doek
Meesterinterviewer Özcan Akyol creëert met Sterren op het Doek elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Nieuw dit seizoen is dat de kunstenaars mogen meekijken tijdens de spannende onthulling. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast? En wat vinden ze van elkaars kunst? 

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doekmag de bekende gast slechts één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

Sterren op het Doek (8 afleveringen)
Vanaf zaterdag 23 oktober
Wekelijks om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*