New Business Radio LIVE! vanaf het Cross Media Congres 2021

New Business Radio doet op dinsdag 14 september a.s. in een speciale uitzending live verslag van het Cross Media Congres 2021 


Het congres, dat plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam, geeft podium aan tal van sprekers uit wereld van media en marketingcommunicatie. 


De programmering van New Business Radio staat op dinsdag 14 september van 09:00 tot 13:00 uur geheel in het teken van het Cross Media Congres 2021. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste cross media nieuws. De presentatie is in handen van Fabienne de Vries, Ron Lemmens en Bas Vlugt.

Station Manager Ron Lemmens van New Business Radio: “Mooi dat we sinds lange tijd weer live vanaf een event verslag kunnen doen. Dat hebben we gemist en we kijken er heel erg naar uit! Leuk om dan weer af te trappen met het Cross Media Congres, waar we alweer voor het derde achtereenvolgende jaar live verslag van doen”.

De werkdag op New Business Radio wordt tussen 17:00 en 18:00 uur afgesloten met een speciale uitzending van Marketing Report met presentatoren, en tevens initiatiefnemers van het Cross Media Congres, Peter Wybenga en Bas Vlugt. 

Peter Wybenga: “We kijken er enorm naar uit. Naast een geweldige line up aan keynote sprekers presenteren we ook het makersforum én het marketeersforum. Dat wordt inhoudelijk vuurwerk waar New Business Radio bij hoort te zijn – en dus ook is. We gaan zoveel mogelijk sprekers naar de studio halen!”


Topsprekers tijdens deze achtste editie van het Cross Media Congres zijn onder meer
Akwasi O. Ansah (Oprichter Omroep ZWART), ShulaRijxman (Voorzitter Raad van Bestuur NPO), Antoinette Hoes (Transformation Director INNOCEAN Berlin), Eric Kip (CEO Exterion Media Nederland) en Eric Smit (Follow The Money). 

De interviews zijn naderhand terug te luisteren als podcast via www.newbusinessradio.nl, de portal www.marketingreport.nl en alle bekende podcastkanalen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*