Jeroen van Inkel staakt radio-uitzending wegens stemproblemen

Al langere tijd heeft Jeroen van Inkel problemen met zijn stem.

Vanochtend heeft hij zelfs eerder moeten stoppen met zijn radioprogramma. Giel Beelen heeft zijn programma overgenomen. Begin februari liet de dj van NPO Radio 2 weten dat zijn stem overbelast was. Daarom was hij enige tijd niet te horen. Eind februari kwam hij terug, maar nu blijkt toch dat een ingreep nodig is.

Vorig weekend lieten diverse NPO Radio 2 luisteraars al hun ongenoegen over Van Inkel’s stem blijken op Twitter, waarna Spreekbuis columnist Patrick Kicken er een column over schreef.

1 Comment

  1. FYI

    Jeroen van Inkel is nog zeker wat weken uitgeschakeld door zijn stemproblemen waarvoor hij nu onder het mes gaat, of al is gegaan, maar zijn zondagnachtshow Van Inkels Choice tussen 00.00 en 02.00 wordt de komende tijd overgenomen door Rick van Velthuysen die door de week twee uur later een vrolijk chaotisch trucckers-rukkersprogamma maakt. Hij heeft daar best lol in, maar gaat ervan uit dat ie toch nog eens op een gristelijker tijdstip radio mag maken.

    Hij en zijn baas PowNed maken er dan ook geen geheim van dat Rick zo snel mogelijk naar een andere plek zou moeten verhuizen, hetzij eerder om 00.00 uur beginnen, of op een andere tijdstip, maar niet meer diep in de nacht. En dus heeft Rick V. er zin in om straks na middernacht aan meer luisteraars een ander geluid te laten horen en zijn ‘echte’ visitekaartje af te leveren …

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*