Jeroen Kijk in de Vegte op De Perstribune van MAX

Zondag 15 maart zijn radiopresentator Jeroen Kijk in de Vegte en schaatser Michel Mulder te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Jeroen Kijk in de Vegte, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is elke werkdag te horen in één van de populairste radioprogramma’s van Nederland, het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op. Samen met Jan-Willem Roodbeen helpt Kijk in de Vegte Nederland de dag aan te vangen met muziek en gesprekken over het nieuws en het leven. Vorige maand begonnen de dj’s een ‘burgerinitiatief’ om aandacht te vragen voor de aardbevingsproblematiek in Groningen. Kijk in de Vegte is ook bekend als voice-over van RTL Boulevard en als oud-deelnemer van Wie is de Mol?.

Michel Mulder, de sportgast in het tweede uur, schaatste afgelopen week in Leeuwarden zijn laatste rondjes als topschaatser. Daarmee komt definitief een einde aan de carrière van de 34-jarige Mulder. Het hoogtepunt was de olympische titel op de 500 meter bij de Olympische Spelen van Sotsji in 2014. In 2013 en 2014 werd Mulder ook nog eens wereldkampioen sprint. Nu wil hij graag schaatscoach worden.

In De Perstribune signaleert mediajournalist Ron Vergouwen ook deze week weer opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het fenomeen ‘voice-overs’. Vanwege de komst van Jeroen Kijk in de Vegte zet Vergouwen de meest opvallende televisiestemmen op een rij.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*