Jan Slagter: ‘Man bijt Hond had bij de NPO moeten blijven’

NU.nl-presentator Chris Helt interviewde Max-omroepbaas Slagter, waarbij zij onder andere spraken over de toekomst van MAX, omroepsalarissen en het succesvolle tv-programma’s.

Het marktaandeel van de NPO staat al langere tijd -mede door de succesvolle MAX-programma’s- ver boven dat van de commerciële omroepen. Slagter denkt dat hij RTL en Talpa ook succesvoller kan maken.

Slagter: ‘Niet dat mijn handen jeuken, want ik ben 65. Ik denk wel dat daar heel veel dingen anders kunnen. John heeft nu aangegeven dat hij Lingo gaat terugbrengen. Daar heb ik wel mijn vraagtekens bij. Dat Rad van Fortuin heeft het ook niet gedaan. Man Bijt Hond vind ik wel slim. Dat hadden wij nooit moeten laten lopen bij de NPO. Het is een hartstikke leuk programma, dat goed bij de publieke omroep past.’

Jan Slagter zou Linda de Mol graag naar Omroep MAX halen. Hij vindt dat John de Mol met SBS nog een lange weg te gaan heeft en maakt zich dankzij niet druk over eventueel vertrekkende presentatoren, ondanks dat hij als baas van een publieke omroep niet dezelfde salarissen kan betalen.  

Bekijk het interview op Nu.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*