Ivo Niehe krijgt zondagochtendprogramma

In het nieuwe AVROTROS-programma Ivo op Zondag gaat Ivo Niehe op zoek naar een ontspannen zondagochtendgevoel in een gevarieerd programma met veel ruimte en aandacht voor kunst en cultuur, ontmoetingen met inspirerende kunstenaars en het levensverhaal van iconen op basis van Ivo’s rijke archief. En hoe ziet de zondag van bekende landgenoten in binnen- en buitenland eruit? Ivo op Zondag is vanaf 27 maart om 11.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Ivo Niehe: “Eerlijk is eerlijk, we zijn vorig jaar enigszins overvallen door het onverwachte succes van de 20-delige serie over ’40 jaar TV Show’. Dat vroeg om een vervolg! Daarnaast liep ik al langere tijd rond met het idee om een programma te maken met veel aandacht voor kunst en cultuur, de sector die de afgelopen twee jaar zo zwaar getroffen is. In de TV Show deden we dat al die jaren al in ruime mate. Het wordt een voor mij zeer persoonlijk programma, dat naar mijn overtuiging perfect past in de sfeer van de zondagochtend. Met beelden uit ons archief van iconen als Che Guevara, Desmond Tutu, Rudolf Nurejev, Ursula Andress, Roger Moore en Audrey Hepburn, naast acteurs, beeldhouwers, schilders, conservatoren, dansers en musici van nu – een inspirerende combinatie.”

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de VriendenLoterij en is een productie van MediaLane.
 
 
 Ivo op Zondag is vanaf 27 maart elke zondag om 11.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

6 Comments

  1. Ivo ‘savonds op tv dat is nog wel te doen en met uitzending gemist nog beter dan scroll je er lekker snel door heen. Maar die overdreven blije Ivo op zondag morgen als wakker ik lekker lui aan het worden ben. Nee, bij die gedachten krijg ik het nu al benauwd. Hij gaat voor mij naar uitzending gemist op zondagavond…

  2. @Jack ‘Uitzending gemist’ is een term die de NPO al sinds 2014 niet meer gebruikt. Maar misschien heb je dat gemist.

  3. Die Ivo, die blijft maar doorgaan. Zijn “kunstjes” heb ik zo langzamerhand wel gezien. Ik noem het pure armoede om hem op zondag morgen te zetten.

  4. Philip Freriks is overigens 77 jaar en Maarten van Rossem 78 jaar. De publieke omroep beweert intussen nieuwe talenten graag een kans te geven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*