Inschrijven voor Drone Talk tijdens Dutch Media Week

Op 2, 3 en 4 september vindt het driedaagse Dutch Drone Festival plaats, het eerste grote drone-congres van Nederland. Het festival, dat in Hilversum wordt gehouden, maakt onderdeel uit van de Dutch Media Week.​

 

Tijdens Dutch Drone Festival zal op 2 september het ééndaagse congres Drone Talk worden gehouden, hierin komen drone-experts en wetenschappers aan het woord over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van drones. Na de sprekers volgt een discussie die zal worden geleid door Frank du Mosch. Hierin zal naar verwachting ook ingegaan worden op de huidige discussie rond drones met betrekking tot veiligheid en privacy, een belangrijk onderwerp tijdens Drone Talk.

Voor het grote publiek zijn er op 3 en 4 september – tegelijkertijd met de Open Studio Dagen – de Drone Experience Days. Er worden dan drone-races en demonstraties gehouden en er is de mogelijkheid om zelf met een drone te vliegen. Ook laten professionele vliegers zien wat je kunt doen met de drones. Er wordt gevlogen met allerlei soorten drones: de bekende quadcopters, maar ook microdrones, hexacopters en racedrones. Het Dutch Drone Festival maakt deel uit van de Dutch Media Week en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hilversum.

Inschijven voor de Drone Trone kan via www.dutchdronefestival.nl

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*