Humberto Tan: We zijn er helaas niet in geslaagd om de aantallen vast te houden”

Twan Huys neemt na de zomer de presentatie over van Humberto Tan, die RTL Late Night sinds de start op 26 augustus 2013 presenteert.

Tot de zomer blijft Humberto ‘RTL Late Night’ presenteren, om zich daarna te richten op andere programma’s bij de zender.

Humberto Tan: “Ik heb met veel passie en plezier vijf seizoenen ‘RTL Late Night’ gemaakt. Een geweldig avontuur waarbij ik bijzondere nationale en internationale gasten heb mogen ontvangen. Het grote aantal trouwe kijkers in de eerste jaren en de verschillende televisieprijzen waren voor mij en mijn team een sterke bevestiging dat we met ‘RTL Late Night’ een goed format hebben ontwikkeld. We zijn er in het laatste jaar helaas niet in geslaagd om deze aantallen vast te houden. Daarom begrijp ik goed dat RTL kiest voor een andere weg. Met pijn in het hart neem ik afscheid van een programma dat mij veel heeft gebracht. Ik kijk met trots terug en vol vertrouwen vooruit.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*