Angela de Jong verwacht journalistieker Late Night

AD-columniste Angela Jong meldt aan Spreekbuis.nl dat zij met de komst van Twan Huys een heel andere RTL Late Night verwacht. ‘Veel journalistieker en misschien nog wel zwaarder dan Pauw en Jinek op dit moment zijn. Is dat wel wat de RTL kijker wil?’

Volgens haar lijkt het dat RTL haar focus op de doelgroep 20-49 jaar hiermee laat vervallen.

In haar nieuwe column geeft ze aan dat een nieuwe presentator de enige optie was om Late Night te laten bestaan. “Een frisse start is het enige dat Late Night nog kan redden. En die komt er met Twan Huys. Die move is bijzonder verrassend, want Huys is zo’n beetje mr. NPO. Bovendien gaat met zijn komst het roer rigoureus om. Huys is boven alles journalist. Hij is niet van de koetjes en kalfjes en al helemaal niet van op tafel dansen met Afrojack.”

De Jong was één van de eerste tv-recensenten, die in de media kritiek op het programma uitte. Zo vroeg ze zich af of Tan niet ‘uit zijn lijden moest worden verlost’. “Dat RTL Humberto iedere dag daar maar laat zitten en al die redacteuren laat werken aan een programma dat niet meer loopt, dat is gewoon sneu”, schreef ze.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*