Mark de Brouwer overleden

Radio-dj Mark de Brouwer is dinsdagochtend op 50 jarige leeftijd overleden. Dit meldt Radio.nl na het bericht van diverse oud-collega’s op social media.

De Brouwer werkte jarenlang voor onder meer Radio 10 Gold. De laatste jaren werkte De Brouwer onder meer voor BNR en Radio M Utrecht.

16 Comments

 1. Zeer verdrietig dit te moeten vernemen, Mark was een radiomaker met ongekend talent en stem en jarenlang de bepalende factor op Radio 10 Gold / 10 FM. Zal Mark zeer gaan missen.

 2. Vreselijk nieuws, Mark was de beste technicus waar ik ooit mee heb mogen werken. Aan een blik had hij al genoeg. Altijd scherp, goed meeluisterend en een weergaloos gevoel voor timing. Heel veel sterkte voor al zijn dierbaren.

 3. Ik heb hem jarenlang niet meer gehoord. Wel luisterde ik graag naar hem in de periode rond 2004 en 2005, met het programma Hitweek op Radio 10 Gold in het weekend. Hij kwam over als een nette discjockey. Jammer dat hij te jong is overleden. Sterkte voor de nabestaanden.

 4. Deze geweldige radioman heb ik leren kennen bij radio 10 Gold. Wat mij als radio liefhebber toen gelijk al opviel was zijn gedrevenheid in zijn programma’s en uiteraard zijn mooie radiostem.
  Sindsdien ben ik deze vakman tot het laatst blijven volgen.

  • Wat verschrikkelijk! Ik heb Mark jaren geleden aan de telefoon gehad, toen ik bij Radio 10 gold een “forgotten 45” aanvroeg. Echt een geweldige radiomaker en een genot om naar te luisteren. Ongelooflijk veel sterkte voor de nabestaande. Mark zal door vele gemist worden

  • Als Googled kun je er iets over terugvinden. Of dat dat werkelijk de doodsoorzaak was weet ik niet.
   Hij was trouwens ook een heel prettige DJ om naar te luisteren.

  • Bij Hitweek, Top 40 Gold, Forgotten 45s en andere special programma’s was Mark helemaal in zijn element. Mark was in feite de ultieme radio-DJ.

 5. Buitengewoon triest te vernemen dat deze zeer getalenteerde en nette DJ met prachtige stem van ons is heengegaan.

  Toen hij bij Radio10 Gold ‘Hitweek’ presenteerde, stemde ik elke week steevast op hem af. Wat heb ik hem als radioman gemist toen hij nauwelijks nog te horen was op de radio.

  Veel sterkte voor de nabestaanden en (oud) collega’s.

 6. Nee, ik schrik hier enorm van.
  Ik heb Mark een paar keer mogen ontmoeten, fijne man met een zeer prettige stem.
  Ik wens zijn nabestaanden , collega’s en vrienden heel veel sterkte.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*