‘Hollywood in het echt’ vanaf deze week bij FOX

Bestaan er echte duiveluitdrijvers zoals in Outcast? Zijn witte haaien net zo agressief als in de film Jaws? Staf en Mathias Coppens geven antwoord op deze vragen in het nieuwe FOX-programma Hollywood In ‘t Echt. Wat is fictie en wat is de realiteit? Samen ontmaskeren de broers het ware gezicht van de Amerikaanse amusementsindustrie.

Staf en Mathias beleven in acht afleveringen de beelden die ze vanaf hun kindertijd zijn bijgebleven. Dit brengt niet alleen nieuwe ervaringen, maar ook risico’s met zich mee. Ze verleggen hun grenzen en ontmoeten elke aflevering weer interessante mensen. 

In de eerste aflevering duiken de broers in de wereld van het Amerikaanse worstelen, want zijn deze gevechten nou echt of niet? De broers schrijven zich in voor een worstelmatch en laten zich klaarstomen door een voormalig professional.

Vanaf vrijdag 16 september om 22.00 uur op FOX.

Trailer van het nieuwe programma:

 

Binnenkort: Hollywood in ’t echt!
Zijn de krachtpatsers uit The Wrestler enkel gebaseerd op hersenspinsels van filmscenaristen met te veel fantasie? Leven cowboys in het echt net zoals in The Good, The Bad and The Ugly? Bestaan er echte duiveluitdrijvers zoals The Exorcist? Dat en veel meer zoeken Staf en Mathias Coppens uit in Hollywood in ’t Echt.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*