Hoe Formule 1-fans alsnog naar het commentaar van Olav Mol kunnen luisteren

Grand Prix Radio heeft enkel nog de F1-radiorechten voor België. Een maatregel als gevolg van de aankoop van de resterende uitzendrechten door het van origine Zweedse betaalkanaal Viaplay.

Via social media geven racefans tips hoe er vanuit Nederland door middel van VPN alsnog naar commentator Olav Mol is te luisteren.

Let op: Het gebruik van een VPN verbinding is legaal In Nederland. Het omzeilen van geoblocking om content te kijken of te beluisteren waar lokaal geen rechten van zijn is echter tegen de regels. 


21 Comments

 1. Overigens: volgens Europese regelgeving mogen er geen geoblocks op apps geplaatst worden, dus je kunt Grand Prix Radio gewoon via app blijven horen.

  • Werkte bij mij iig niet. Kreeg gewoon de muziek ipv Olav. En daarna bij de volgende poging de melding niet mogelijk in Nederland. 🤷🏽🤷🏽 Vind het zo langzamerhand wel heel lastig worden voor een beetje fatsoenlijk commentaar…

   • F1 tv pro heeft anders prima Engels commentaar. Will Buxton is in alle opzichten een verademing. Niks ten nadele van Olav Mol trouwens, maar het is tijd voor wat anders.

 2. Geen idee of dat linken mag dus lijm hem even, dit werkt voor mij en is ook gratis

  urban-vpn
  .com/
  free-products/
  free-android-vpn/

  Kiest in de app server België, Zaventhem komt er dan als ip aan te staan en dan ga dan naar grandprixradio.be
  Getest en werkt, simpel te verbinden met vpn in België

 3. dit gaat nooit stand houden en het kost Viaplay een vermogen, en dat mogen de abbonements houders ophoesten, puur en alleen om het alleen recht te hebben in Nederland.
  Gelukkig bestaat er vpn om dat rotte Viaplay te omzeilen.

  • Je hoeft niet via viaplay te kijken hoor… Je kunt ook gewoon een veel goedkoper abonnement nemen op F1 tv… En dan als je Olav wil horen moet je helaas een vpn verbinding opstarten kost een paar € per maand extra

   • Ja en dan is op F1TV het NL commentaar gewoon ALSNOG van FIAPLEE hoor! Regelmatig totaal uit sync met de beelden ook nog

 4. Van alles geprobeerd, maar helaas ook mij niet gelukt om Olav en Jack te horen. Hopelijk komt er een gebruiksvriendelijke oplossing. Nu naar het Engelse commentaar geluisterd. Maar geven voorkeur aan Olav en Jack!

 5. Als je ziet dat het Race Café bij Ziggo 343% boven het zendergemiddelde scoort …

  …, als je ziet dat Grand Prix radio in een jaar van nietszeggend hobbyproject naar groot radiostation is gegroeid …

  Als je ziet dat je overal één-ster-recensies hebt (Playstore, App Store, Trustpilot, Facebook, Google) …

  …, als je ziet dat mensen zelfs met een VPN omslachtig Mol-commentaar proberen gelijk te leggen met het beeld omdat Viaplay voor miljoenen euro’s radiorechten heeft opgekocht terwijl het geen radiofrequenties bezit …

  , nou dan is het héél misschien tijd om je eens achter de oren te krabben Marco Zwaneveld (Viaplay Nederland) en je trots opzij te zetten.

 6. Ze willen olav wegjagen maar hij heeft de F1 hier samen met Max (en daar voor groot gemaakt,maar meneer verstappen ! had ook even kunnen ingrijpen en zich laten gelden want max zien met dit stelletje autocue lezers schiet niet op, dit riekt naar tv/radio maffia,weet niet wanneer de volgende bids er zijn maar dit is iets voor John M ,ik zou graag zien dat Olav & Jack weer te zien en te horen zijn op de buis en niet op de radio, Johan zou zeggen oppleuren met viaplay

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*