HLF8 komt terug op tv

HLF8 keert na een zomerstop weer terug op televisie. Het is nog niet bekend wie de presentatie op zich neemt.

Johnny de Mol legde eind april zijn werkzaamheden bij de SBS6-talkshow neer vanwege beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres. De presentatie is momenteel in handen van Hélène Hendrik. Manuel Venderbos, momenteel werkzaam voor AD, wordt binnen het mediacircuit genoemd als opvolger en heeft al een screentest gedaan.

3 Comments

  1. Talkshow overkill, kent u die uitdrukking. Als enkel het onbenullig Vandaag Inside je TV zender nog maar in leven kan houden en als het er dan even niet is, het totaal instort gaat er toch iets mis….

  2. Ik denk dat Nederland té weinig tv zenders heeft, en kunnen er met gemak best nog een paar bij. Waarom niet? En onderwerpen genoeg, het verbaast mij dat de kranten geen eigen tv zender hebben. Ze hebben content genoeg. Vervolgens heb je nog de tijdschriften, elk tijdschrift zijn eigen zender met speciale doelgroep. En om het plaatje compleet te maken elk muziek festival heeft zijn eigen radiozender. Vergeet ik bijna de supermarkten, de Jumbo heeft al een eigen radiostation, kom op AH, Coop, Plus waar blijven jullie radiostations. Ik verwacht dat de AH er gelijk maar een tv zender naast zet, als je het doet moet je het gelijk goed doen.
    Zelf heb ik als drie online radio zenders (geen grapje) een oldies, een top 40 en een Nederlandstalige zender.
    Straks heeft iedereen zijn eigen zender, heerlijk toch, hoef nooit meer te klagen dat er niets op tv is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*