Hans Laroes en Roy Makaay op De Perstribune van MAX

Voormalig NOS Journaal-hoofdredacteur Hans Laroes en oud-voetballer Roy Makaay zijn zondag 31 januari te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Hans Laroes, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur is voormalig hoofdredacteur van het NOS Journaal. Van 2002 tot 2011 was hij de journalistieke baas van de NOS. Nog steeds bemoeit Laroes zich met het publieke debat. Deze week sprak hij in een opiniestuk in NRC zijn zorgen uit over de kwaliteit van de talkshows in Nederland.

Roy Makaay, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig voetballer bij onder andere Vitesse en Bayern München. Hij beëindigde zijn carrière in 2010 bij Feyenoord. Bij Bayern München kreeg hij vanwege zijn onzichtbaarheid en doeltreffendheid de bijnaam ‘Das Phantom’. In De Perstribune geeft Makaay onder meer zijn visie op de eredivisie van dit seizoen.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

3 Comments

  1. Ik denk dat de onderbouwing van Andreas niet meer komt. Want ja, iets “roepen” en dan daarna nadenken en onderbouwen is vaak voor een aantal mensen moeilijk. Helaas.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*