Chabot komt met wekelijkse talkshow: SPLNTR!

Creatieve duizendpoot Splinter Chabot krijgt een eigen talkshow bij AVROTROS. In SPLNTR! ontvangt hij wekelijks jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Met open vizier gaat Splinter op zoek naar bijzondere verhalen en kleurrijke anekdotes. SPLNTR! is vanaf zondag 21 februari wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Splinter: “Zonder taboes én feestelijk het weekend afsluiten! Met een grote diversiteit aan gasten gaan we in gesprek over hun passies, drijfveren en struikelblokken. Daarnaast willen we met SPLNTR! een podium creëren voor jonge en talentvolle makers. Kortom; een shotje inspiratie voor het slapengaan!”

De eerste uitzending van SPLNTR! is op zondag 21 februari vanaf 21.45 uur te zien. De overige vijf elke zondag vanaf 21.55 uur.

SPLNTR!, vanaf 21 februari elke zondag rond 21.45 uur bij AVROTROS op NPO 3

5 Comments

  1. Splinter is politiek actief, dan begin je in mijn ogen al met een 1-0 achterstand. Ik gun die jongen al het goede van deze wereld, maar nog een praatprogramma erbij? Mensen zijn niet Corona-moe, maar talkshow-moe. Geen land in Europa dat zoveel opiniërende praatprogramma’s op tv heeft. Hoe zou het toch komen dat de bevolking zo verdeeld is 😉

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*