Giro d’Italia ook dit jaar live & exclusief te volgen op discovery+ en Eurosport 1 

Op zaterdag 4 mei gaat de Giro d’Italia van start in Turijn en net zoals voorgaande jaren zie je iedere etappe van start tot finish live en exclusief op discovery+ en Eurosport 1. De Eurosport-studioshow Kop over Kop in de Giro zorgt iedere dag voor en na de etappe voor de broodnodige voorbeschouwing en analyse van alle ontwikkelingen in de Giro. Analisten Jip van den Bos en Bobbie Traksel flankeren in de studio een nieuwe presentator: Bas van Mulken. Eurosport-expert Iris Slappendel volgt het peloton in Italië op de voet als reporter.   

nabeschouwen, aangevuld met interviews en de mooiste verhalen uit de koers gebracht door Iris Slappendel. De presentatie is dit jaar in handen van nieuwkomer 

Bas van Mulken. Bas heeft zijn carrière opgebouwd bij de regionale omroep L1 en heeft daar veel uiteenlopende (sport)programma’s gepresenteerd.   Bas is enthousiast over zijn nieuwe presentatieklus bij Eurosport: “Bij sport weet je nooit hoe de uitzendingen lopen: die dynamiek vind ik heerlijk! Improviseren, snel schakelen en geen uitzending is het hetzelfde. Ik ben zelf een groot liefhebber van de wielersport en ik kijk ernaar uit om samen met het team van Eurosport de Giro-uitzendingen te verzorgen.” 

Vanaf zaterdag 4 mei rond de klok van 13:30 uur is de Giro d’Italia 2024 live te zien op discovery+ en Eurosport 1. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*