‘Giel Beelen naar de avond op radio 2’

Ook succeszender NPO Radio 2 gaat op de schop. Enkele programma’s zullen sneuvelen en Giel Beelen krijgt een plek in de avond. Dat meldt AD.

Beelen presenteert momenteel tussen 04.00 en 06.00 uur zijn programma bij BNNVara, maar naar verwachting zal hij in de toekomst te horen zijn op de doordeweekse avond tussen 22.00 en 00.00 uur.

Bron: AD

10 Comments

 1. Ik hoop dat zaterdag en zondag ochtend (met 2 avond uitzendingen doordeweeks) ook nog een optie is. Ik vond Giel een verademing in de ochtend toen van Inkel afwezig was. Waarmee ik niet wil zich zeggen dat Jeroen van Inkel slecht is maar dat drukke gedoe past niet heel erg bij Radio 2 en de ochtenden in het weekend. Was nooit zo’n fan van Giel maar hij lijkt zichzelf opnieuw te hebben uitgevonden.

  Hopelijk eindelijk Spijkers met Koppen naar Radio 1 of Radio 5.

 2. Dus krijgen we het zeer slechte gekopieer van Howard Stern in de avond uren?
  Gelukkig zijn er vele zenders waar ik naar kan luisteren

 3. Van mij mag Giel naar de middag 16.00/18.00u. Ij was ook nooit fan van hwm, maar tegenwoordig vind ik m wel te pruimen. Maar Jeroen moet blijven hoor op de weekend ochtenden.

 4. De late avond is een goede plek voor Giel Beelen. Hij kan het daar nog wel wat jaartjes volhouden.

  Ik dacht anders dat Giel Beelen vanwege Rob Stenders terug naar Radio Veronica zou verhuizen. Nu blijft Giel Beelen bij NPO Radio 2, waar hij mag uitslapen.

 5. Nu zal Peter ook aangrijpen om Stefan zijn programma af te nemen. Al jaren lang is zijn programma een succes daar moet Peter vanaf blijven. Iedereen praat elkaar na dat Eddy op NPO radio 2 moet blijven maar vooralsnog is dat niet bevestigt. Peter zal ook niet weten welk tijdslot Eddy inpasbaar is.

 6. Nu hoeft hij in ieder geval geen wekker meer te zetten of bang te zijn dat zijn telefoon het alarm niet laat afgaan. Met 2x verslapen binnen een geeft wel aan dat 04.00-06.00 niet Giel Beelen zijn favoriete uren zijn.

 7. VRIJMIIBO 4 juni 20-21 – De Jongenskamer – DJ FOX

  Nu draag ik al jaren bij met dingetjes en dangetjes aan de radio, al ten tijde van Het Theater van het Sentiment, maar ik kom niet graag aan de telefoon, ik stuur liever een mailtje of een appje en dan mag de deedjay het rustig voorlezen en dan daarna mijn plaatsuggestie instarten. Dat gaat altijd goed. Al jaren en werkt nog steeds uitstekend, voor iedereen …

  Maar afgelopen zondag bij Blokhuis van Leo Blokhuis moest ik me wel laten bellen en kon ik de oproep van Leo niet laten passeren. Pieken op het juiste moment.

  En vannacht heb ik dat herhaald bij Giel op Radio 2 met eveneens een bijzonder telefoongesprek met veel muziek in korte tijd. Ik wilde dit natuurlijk een keer doen, als je het gehoord hebt snap je dat wel, maar voor Giel was het vrij onverwacht (maar ook niet helemaal, weet ik niet).

  Dit alles met mp3-tjes en meer heb ik net neer gezet op mijn site voor de VRIJMIBO van 4 juni 20-21.

  http://www.dejongenskamer.nl/varia99.htm#vrij0406

  Enjoy en een prettig weekend allemaal,

  Dirk Jan Willem Vos

  (Bedankt Leo & Giel! En Rick van V en Kurt W., Inderdaad. Het leven is een wonder!)

 8. Yo Cielke!

  De geruchtenmachine spuugde dus onlangs in het AD het bericht uit dat Giel Beelen door de weeks naar de avond verhuist op Radio 2, zou mooi zijn, maar ik heb vanmiddag bevestigd gekregen dat in ieder geval Cielke Syben bij Radio 2 dus geen side-kick meer is, maar nu als gelijkwaardige deejay naast Paul Rabbering hun nieuwe VrijZaZo Show (AVROTROS) presenteert. Heel goed, want hiervoor was Cielke nog de bijslaap van Paul in zijn show en daar heb ik me toen bijzonder aan geërgerd. Radio 2 appte me vanmiddag na mijn vraag of Paul en Cielke nu gelijkwaardige deejays zijn met:

  ===

  De VrijZaZo Show
  Hi DirkJan, bedankt voor je appje! Het is inderdaad gewoon op alfabetische volgorde! Paul en Cielke maken en presenteren dit programma samen! 🙂 Leuk dat je luistert!

  ===

  Go Cielke!

  DJ dA FoX

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*