Gerard Ekdom, Frank van ’t Hof en Wouter van der Goes naar Radio Veronica

Gerard Ekdom, Frank van ’t Hof en Wouter van der Goes vertrekken naar Radio Veronica. Ekdom komt over van Talpa’s Radio 10. Van ’t Hof (BNNVara) en Van der Goes (KRO-NCRV) zitten momenteel nog bij NPO Radio 2.

Dat melden diverse bronnen aan deze AD.nl. De geruchten gingen al een tijdje. Vorige week meldde Patrick Kicken al in een Spreekbuis.nl-blog dat Ekdom een stap naar Veronica zou maken. Ekdom gaat bij Veronica het ochtendprogramma presenteren, Van ‘t Hof en Van der Goes nemen de middagshow voor hun rekening.

35 Comments

 1. Daarmee kun je concluderen dat het vroegtijdig de nek omdraaien van de Staat van Stasse een totaal onnodige zet was die eigenlijk achteraf niet te rechtvaardigen is tegenover de honkvaste Radio 2 luisteraar, nu de definitieve vervanger duidelijk niet meer komt en de tussenpaus de tent ook verlaat, notabene diezelfde kant op.

  Hoe zuur voor Stefan Stasse, en hoe zuur ook dat het net als in 2017 weer om Stenders gaat.

 2. Dit is een behoorlijke klapper en dat moet toch pijn doen voor JOE die toch de zender wilde zijn met ‘namen’, maar dat loopt toch niet zoals gedacht. Veronica gaat er nu met de buit vandoor.

 3. Echtdom naar veronica vind ik vreselijk. Die herhaalt steeds dezelfde grappen.
  Was blij dat hij bij radio 10 zat
  Want dat is toch al een flut zender waar ik nooit naar luister.
  Trouwens radio 2 wordt beter door het vertrek van die twee. Hopelijk meer Eddie Keur op radio 2

  • Dat laatste hoop ik ook. Er komt nu wel ruimte om
   zijn vrijdagmiddag show te verhuizen van 3FM naar Radio. Zou leuk zijn als Eddy daar ook nog de zaterdag en de zondag middag van 16.00 tot 18.00u bij krijgt.

 4. Is voor de NPO de uitgelezen kans om Stefan Stasse en zijn luisteraars niet te naaien door hem op dat tijdstip te behouden en Eddy Keur van 3FM naar de vrijdagmiddag op Radio 2 over te halen.

 5. Het gaat nu veel over Ekdom maar het vertrek van Wouter vd Goes bij 2 is ook wel sensationeel hoor! Hij is inmiddels wel het boegbeeld van 2 met doordeweeks programma van 18-20, vrijdagmiddag show, soulnight op zaterdag en vaste vervanger ochtendshow. Bovendien de stem van NPO1. Aderlating voor de NPO. Erg benieuwd wie al die uren gaat invullen. Emily de wildt van 18-20? Of Mohrad ?

 6. Kan Jeroen van Inkel ook niet naar Veronica? Hij verpest altijd mijn weekend met zijn beschadigde stem. Kan hij ook niks aan doen, maar dan moet je geen radio dj worden.

  • Slechte stem, kan geen zin fatsoenlijk afmaken, slecht geheugen voor namen en dingen. Het begint mij ook op te vallen bij Van Inkel.

 7. Een ‘vrienden-groep’ besluit te gaan trekken aan een dood paard. Reanimeren met gebruik van medicijnen die ieder zelf zo fijn vindt. Benieuwd hoe lang dat trekken nog leuk blijft en vrienden het nog gezellig hebben.
  Die Belgen willen uiteindelijk wel gewoon resultaat zien.

 8. Wel spannende periode! Zeker in de ochtend
  1) bij Q zijn ze Joe en Tom kwijt aan 3FM
  2) Ekdom van 10 naar Vero
  3) Radio 10 zoekt nieuwe ochtend
  4) Koen en Sander beginnen op het nieuwe JOE
  5) Martijn Lagrouw ging al van 100%-ochtend naar 538-avond
  6) 538 pas half jaartje nieuwe ochtend met Tim.

 9. Hallo,

  Ik ben blij dat Veronica met de winst vandoor gaat en niet Joe. ik hoop dat radio Veronica weer groot gaat worden. Tja zelf ben ik van de generatie die op gegroeid is met radio Veronica vanaf begin jaren 70. Na de zee zender tijd stond mijn radio altijd woensdag op Hilversum 2 stond en op vrijdag op Hilversum 3 dat was de dag dat radio Veronica de hele dag te luisteren was. Eerlijk gezegd luister ik nog steeds na Radio Veronica tot op heden. Q music vind ik persoonlijk helemaal niks staat vaak op mijn werk aan maar vind dat de DJ daar veel te veel lullen wat ten koste gaat van de tijd dat ze muziek kunnen draaien. Ook zijn er te veel onzin dingen op Qmusic .

 10. Ik las dat Caroline niet mee is met Stenders (woehoeee) Is ook al bekend of Eveline mee gaat met Ekdom?? (Ik hoop zooo van niet)

 11. Ekdom nog t/m juli op Radio 10 “en daarna concurrentiebeding”….
  Bij Koen en Sander is dat 6 maanden, bij Ekdom wellicht dezelfde Talpa-voorwaarde in het contract….
  Begint Ekdom dan pas vanaf februari 2025 bij Veronica?

 12. Net bekend geworden, Emmely de Wilt gaat de plek van Wouter innemen tussen 18 en 20 uur en Het oor wil ook wat stopt na dit weekend. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*