Geen nieuw seizoen voor ‘Het Dorp’

Omroep MAX-presentator Wim Daniëls laat via social media weten, dat er geen nieuwe seizoen komt op de succesvolle tv -serie Het Dorp. Zowel de omroep als de makers hopen alsnog dat de serie in de toekomst een vervolg gaat krijgen.

6 Comments

 1. Rare beslissing van de NPO nu het andere programma van Huub Stapel Langs de kust de pannen van het dak scoort op NPO2. De NPO maakt liever troep als Festival voor de liefde en De Bodyguard (een flop op NPO3 maar er is al een 2e seizoen besteld voor op NPO1 door de baas die bepaald wat Nederland wel en niet mag zien Fransje Klein)

  Het Dorp had best nog een paar seizoenen door gekund. Misschien niet voor een jong publiek maar, dat hoort de NPO helemaal niet naar te kijken. Al zou het programma beter worden als er iemand anders naast Huub Stapel gezet word. Wim Daniëls is misschien best een aardige man maar, zeker geen presentator.

 2. Alweer ’n brevet van onvermogen van de NPO . Frans Klein’s laatste miskleun ?? Of van ’n loonlijst geschrapt wellicht ???

 3. Uitstekende keuze om te stoppen. De makers zijn zelf jaren geleden uit de dorpen weggetrokken. Dat is wel ongeloofwaardig. Of valse nostalgie.

  “Hoi we gaan als oud dorpsbewoners even vertellen hoe leuk dorpen zijn maar we wonen er zelf niet meer want de stad is cool.”

  Hou een ander voor de gek!

 4. Weten we het nog, de clash die hij had met Cora van Nieuwenhuizen en opmerking die hij maakte over Dick Benschop?
  Twee oud-politici.

  Waarom wordt een programma dat anno 2022 meer dan 1 miljoen kijkers trekt, stop gezet?
  Heel kort gezegd: Huub Stapel is gewoon gecanceld door de NPO!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*