Frits Sissing te gast in de TinekeShow

Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX ontvangt volgende week weer spraakmakende gasten. Tineke de Nooij is ziek, dus deze week presenteert Jan Rietman de uitzendingen.

Erfenisafwikkelaar Oscar Balkenende is op maandag te gast. Maandag start op NPO 2 het zevende seizoen van De Nalatenschap bij MAX, waarvan Oscar de presentatie op zich neemt. Hij gaat op zoek naar de ontroerende en emotionele verhalen achter een nalatenschap.

Dinsdag is schrijfster Corine Nijenhuis te gast, auteur van het boek Een vrouw van staal. Het boek is een bijzondere biografie, namelijk dat van een binnenvaartschip dat al ruim 100 jaar vaart en dat vijf schippers kende.

Woensdag schuift tv-presentator Frits Sissing aan; hij neemt de presentatie van Tussen Kunst & Kitsch op zich, na het afscheid van Nelleke van der Krogt. Hoe veel kunstkennis heeft hij zelf eigenlijk?

Voormalig profvoetballer Danny Hesp komt donderdag langs. Als voorzitter van de Vereniging van Contractspelers begeleidt hij werkloze voetballers.

MAX: TinekeShow
24 t/m 28 augustus 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
www.TinekeShow.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*