Directeur van 538Groep Menno Koningsberger te gast op De Perstribune

 Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 23 augustus Menno Koningsberger, directeur van 538Groep en oud-hockeycoach Tom van ‘t Hek.

Menno Koningsberger is sinds 1 juni dit jaar CEO van de 538Groep. Radio 538 is het grote uithangbord met DJ’s als Edwin Evers en – sinds deze week – Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, maar het bedrijf houdt zich met veel meer dingen bezig. Events, concept en digital zijn hier enkele voorbeelden van. Voordat Koningsberger CEO was van de 538Groep, werkte hij als algemeen directeur bij Q-Music. Daarvoor werkte hij onder andere als brandmanager bij Mars.

In de Perstribune praat Govert van Brakel tussen 13:15 en 14:00 uur met Tom van ’t Hek. Van ’t Hek was jarenlang een succesvol hockeyspeler. Hij coachte daarna de hockeysters die onder zijn leiding brons wonnen tijdens de Olympische Spelen in Atlanta (1996) en Sydney (2000). Van ’t Hek werkte vervolgens jarenlang voor de NOS. Opmerkelijk was toen hij in 2013 de overstap maakte van NOS Langs de Lijn richting BNR Nieuwsradio om er de ochtendshow te gaan presenteren. Govert bespreekt met Van ’t Hek de kansen voor de vrouwen en heren tijdens het Europese Kampioenschap Hockey in Londen dat vrijdag 21 augustus is gestart. Ook komen de eigen ambities van Van ’t Hek ter sprake.

Recensent Ron Vergouwen bespreekt in de tv-rubriek Kassie Terugkijken zomervullertjes en verslaggever Jules van der Wardt – alias De Vliegende Keep – is deze week bij Ben Sonnemans. Hij was tot vorig jaar directeur topsport van de Judo Bond. De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

 

MAX 
De Perstribune 
Zondag 23 augustus 2015 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*