Freek Vonk, Frits Spits en Dieuwertje Blok in nieuw seizoen Sterren op het Doek

Amy van Leiden

Nadat eerder prof. bioloog Freek Vonk en Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib bekend werden gemaakt als gasten voor het nieuwe seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek zijn nu ook de overige gasten bekend gemaakt. Dit zijn: Ruth Jacott, Frits Spits, Dieuwertje Blok, Frank Boeijen, Hadewych Minis en Philip Freriks. 

Wekelijks geeft één van hen zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Elke aflevering worden er drie portretten gemaakt: in hoeverre hebben de kunstenaars hun model weten te vangen? De gast staat voor een mooie, maar moeilijke keuze want er gaat uiteindelijk maar één doek mee naar huis. De eerste aflevering van Sterren op het Doek met Freek Vonk is zaterdag 13 maart om 20.35 uur op NPO 2. 

De volgorde van de afleveringen is als volgt:

  1. 13 maart – Freek Vonk
  2. 20 maart – Khadija Arib
  3. 27 maart – Ruth Jacott
  4. 3 april – Frits Spits 
  5. 10 april – Dieuwertje Blok
  6. 17 april – Frank Boeijen
  7. 24 april – Hadewych Minis
  8. 1 mei – Philip Freriks

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek
Zaterdag 13 maart
Wekelijks om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 
www.sterrenophetdoek.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*