Ron Boszhard: “Ik voelde mij een soort vliegende keep”

Ron Boszhard heeft zijn deelname aan ‘Wie is de Mol?’ min of meer te danken aan zijn broer Carlo Boszhard. Dat vertelt hij in de podcast ‘De Broadcast’. Na flink gelobbyd te hebben bij zijn eigen omroep lukte het keer op keer niet om deel te mogen nemen aan het programma. “Ik was zo’n fan van het programma”, aldus Ron. Het was uiteindelijk Carlo die Ron aanspoorde een brief te sturen.

Ron was groot liefhebber van het programma en stond te popelen mee te doen, maar werd dus maar niet gevraagd. “Waarom ga je ze niet gewoon eens een brief sturen?”, aldus Carlo tegen Ron. Dat deed hij en uiteindelijk kreeg Ron via een appje te ‘horen’ dat hij deelnemer was in ‘Wie is de Mol?’. “Ik was in de zevende hemel, de gelukkigste man op aarde”, aldus Ron. Ron heeft lang gedacht dat je het pas gemaakt zou hebben als presentator als je had deelgenomen aan het programma. Uiteindelijk heeft hij er zelfs 2 x aan meegedaan, ook nog tijdens de jubileum aflevering. Dit en meer bespreekt hij in de podcast ‘De Broadcast’. 

20 jaar TROS
Samen met hosts Peter Oostrom en Patrick van Denderen praat hij verder over zijn rijke loopbaan bij de TROS. Hier maakt hij ruim 20 jaar TV-Programma’s voor. Van ‘Pluk de Dag’ tot aan ‘De Leukste Thuis’ en van ‘ZappSport’ tot ‘Ter Land Ter Zee & In De Lucht’. Hoewel Ron al ruim 20 jaar zeer gelukkig is bij de TROS, en nu de AVROTROS, zegt hij toch ook in ‘De Broadcast’ “Ik voelde mij een soort vliegende keep” over de programma’s die hij steeds overnam van andere presentatoren. 

Ron Boszhard is de 8e gast in ‘De Broadcast’ en is de seizoensafsluiter van dit seizoen. ‘De Broadcast’ is vanaf de zomer terug met seizoen 2, dan wederom met bekende gasten uit de Radio en TV wereld.

De Broadcast
Sinds oktober 2020 is de nieuwe media podcast ‘De Broadcast’ te beluisteren op de grote podcast streamingdiensten. Podcast hosts Peter Oostrom en Patrick van Denderen interviewen elke aflevering een andere gast. Dat doen ze aan de hand van fragmenten/anekdotes/meningen en andere passende onderwerpen. Het is een soort ‘portret podcast’ van de desbetreffende gast. Gasten als Humberto Tan, Catherine Keyl, Chiel van Praag, Rick Romijn, Bert Kuizenga, Tim Klijn, en Dennis Ruyer hebben al deelgenomen. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*