Frans Klein legt functie tijdelijk neer

NPO-directeur Frans Klein legt tijdelijk zijn taken neer ‘om te voorkomen dat er discussie kan ontstaan over de onafhankelijkheid van het onderzoek’ naar de angstcultuur bij De Wereld Draait Door.

Om te voorkomen dat er discussie kan ontstaan over de onafhankelijkheid van het onderzoek, heeft Frans Klein aangegeven tijdelijk zijn functie neer te leggen in afwachting van het onderzoek,’ meldt de NPO.

6 Comments

  1. Hahaha, ’tijdelijk’. Een leugentje kan je het niet noemen, maar ook Frans kan tot aan z’n dood gaan forelvissen in Noord-Ierland en daar z’n zonden overdenken. Maar in Hilversum word ie persona non grata. Voorgoed. Frans Klein.

    Zijn naam is klein zijn daden grotesk.

  2. Die wordt wel geredt door d66 of re gaat een ander d66 puppet komen, want in maart zijn er verkiezingen en dan moet d66 weer vol op in de belangstelling staan om stemmen te ronselen

  3. Engnek Klein, de beroepslikker én trapper !!! Zijn glijertje Rijxman is al onder de pannen, misschien wel gevlucht, en kreeg van haar Gay66 sorry D66-maatjes ’n vetbetaalde wethoudersbaan met salaris-garantie tot haar verscheiden ??? Engnekje Klein heeft jarenlang de VARA geterroriseerd en heeft zijn machtsmisbruik opgerekt naar de Publieken. ’n Onderzoek naar belangenverstengeling en onder de tafel incasseren zou niet zo gek zijn,,,,,,Eindelijk krijgt hij nu ’n koekje van eigen deeg, totdat hij misschien wel wethouder in hilversum wordt ???? Wie herinnert zich niet het zelfbevlekkings gesprek dat hij had in de Pers-Tribune ?? Eng-nek is eigenlijk ’n te nette benaming .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*