Facility House wint Curling Cup Media Park toernooi 2017

Afgelopen donderdag werd voor de derde keer op rij het Curling Cup toernooi gehouden op het Joop van den Endeplein. Een sportieve middag waarbij er werd gestreden om de gouden wisseltrofee. Uiteindelijk ging het team van Facility House – De Gladjakkers er met de winst vandoor en mogen zij zich een heel jaar ‘Media Park Curling Cup Champion’ noemen!

De zilveren en bronzen medailles zijn gewonnen door NPO – De Oortjes en MBO College Hilversum – Studio 6 Prinsesjes. De troostprijs werd uitgereikt aan RTL – Ratelslangen en de sportiviteitsprijs werd gewonnen door Unbranded. Het team van NTR – Volgend Jaar Beter! en de teams van Make-A-Wish werden beloond voor hun aanstekelijke enthousiasme!

Aan de derde editie van het Curling Cup toernooi deden mee: de teams van Beeld en Geluid, BNNVARA, Broadcast Rental, iMMovator / Hilversum Media Campus / Events in Business, inVision Ondertiteling, Facility House, Ligatus, Make-A-Wish, MBO College Hilversum, Media Park Management, NEP, Ngage, NICAM, NOS, NPO, NTR, PV Pictures, RTL, Talpa, The Law Factor, Unbranded, United VPRO, YPCA en Zodiak.

Kijk op www.mediapark.nl/curlingcup2017 voor een sfeerimpressie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*