Ervaren redacteur radio KRO-NCRV (32 uur p/w)

KRO-NCRV zoekt voor het radioprogramma ‘De Ochtend’ een ervaren radio redacteur (m/ v).

Het programma
Het programma is van maandag tot en met vrijdag te beluisteren tussen 09.00 en 12.00 op radio 1 en wordt o.a. gepresenteerd door Ghislaine Plag. Het programma richt zich op de dagelijkse actualiteit en op de achtergronden bij het nieuws.

De werkzaamheden
Je produceert in teamverband actuele onderwerpen met een eigen invalshoek, passend bij de programma’s. Je bereidt onderwerpen voor ten behoeve van de presentatoren en maakt heldere productiesheets. Je schrijft toegankelijke presentatieteksten en je zoekt en monteert zelfstandig quotes in het montagesysteem Dalet.

Wij vragen

·         Een creatieve en enthousiaste redacteur die gewend is te werken onder hoge tijdsdruk;

·         Je volgt het nieuws nauwgezet en je bent in staat eigen nieuws te brengen;

·         Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en kunt makkelijk (telefonisch) contact maken met mensen in het nieuws;

·         Je kunt goed werken in teamverband;

·         Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie bij radio of televisie strekt tot aanbeveling;

  • Je voelt je verwant met de uitgangspunten van de KRO-NCRV.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een interessante en uitdagende functie in een dynamische en plezierige werk-omgeving, biedt KRO-NCRV een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal G). Wij bieden in eerste instantie een contract aan voor de duur van één jaar.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hans Ganzevoort, Eindredacteur radio 1, tel. 035-6719882/06-22215138, email: hans.ganzevoort@kro-ncrv.nl.

Sollicitatie
Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae moet uiterlijk 12 november 2015 binnen zijn. Je kunt deze sturen naar vacatures@kro-ncrv.nl onder vermelding van vacaturenummer: 15.71.

 

            

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*