Arian Buurman weg bij STER

Algemeen Directeur Arian Buurman heeft in goed overleg met het bestuur van Ster besloten om per 1 januari 2016 te vertrekken bij Ster. Hiermee sluit zij een dienstverband af van 18 jaar, waarvan 11 als algemeen directeur.

Buurman: “50 jaar Ster is voor mij een natuurlijk en mooi moment om een fantastische tijd af te sluiten, op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en ruimte te bieden aan een opvolg(st)er die de volgende fase voor Ster in het snel veranderende medialandschap vorm gaat geven”.

Buurman heeft bijgedragen aan de ontwikkeling, groei en professionalisering van Ster als kwalitatief toonaangevende mediapartner. Daarbij werd een forse rendementsverbetering gerealiseerd en kon de organisatie uitgroeien tot een deskundige, eigentijdse marktpartij. De Sterinkomsten dragen thans voor een derde bij aan de omroepbegroting. Arian zal zich de komende periode richten op de afronding van lopende projecten zoals het 50-jarig jubileum en de overdracht van verantwoordelijkheden aan haar opvolg(st)er. Over de opvolging van Arian Buurman zullen wij u nader informeren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*