Erik de Zwart, Celine Huijsmans en Howard Komproe in Celebrity MasterChef Nederland

Het populaire kookprogramma “Celebrity MasterChef Nederland” is vanaf vandaag, 30 september, exclusief te zien bij Viaplay.

Hilversum, 30 september 2022 – In Celebrity MasterChef Nederland gaan tien bekende Nederlanders de culinaire strijd met elkaar aan. Ze stappen uit hun comfortzone, koken de sterren van de hemel en proberen de jury op verschillende manieren in te pakken. De vooraanstaande culinaire jury bestaat uit: Soenil Bahadoer (**chef), Angelique Schmeinck (SVH Meesterkok) en Joël Broekeart (culinair recensent). De serie trapt vandaag af met niet één, maar twee afleveringen. 

De BN’ers die de strijd aandurven zijn: Jetske van den Elsen, Victor Abeln, Amijé van der Laan, Freddy Tratlehner (Vjeze Fur), Jeangu Macrooy, Erik de Zwart, Celine Huijsmans, Stijn Fransen, Louise Schiffmacher en Howard Komproe.

Het eerste seizoen van Celebrity MasterChef Nederland is vanaf vandaag, 30 september, exclusief te zien bij Viaplay en start direct met twee afleveringen.

5 Comments

  1. Vreselijk die klisjeetaal van een serie die ‘aftrapt’ en hoezo stappen deze tweederangs BN’ers uit hun ‘comfort zone’, t gaat toch om koken, ook al maken ze misschien wat bijzonders? En de deelnemers proberen de juryleden ‘op verschillende manieren in te pakken’. Wat doen ze dan naast iets lekkers proberen te maken? Ik krijg wel fantasieën bij Jetske en Joel, maar hoe dan met Henk en Angelique? Nee, ik ga t niet ontdekken en dat nog wel ‘aftrappen’ met een dubbele aflevering. Ik heb al gegeten en gedronken. En waarom staat dit hier op Spreekbuis? Percies omdat Erik de Zwart meedoet. We zijn weer thuis. LOL!

  2. @Adriaan Die laatste zin, lol!

    Tja Viaplay ging ook andere Nederlandse content maken en lanceren na ongeveer een jaar alleen dit. Tja dat schiet natuurlijk niet echt op zo. Er had allang een hele rits programma’s beschikbaar moeten zijn. Waar blijven het aangekondigde Nederlandse versie van Amazing Race en De Sleutels van Fort Boyard?

    • Zou er een Nederlandse versie van The Amazing Race komen dan? Dat is 1 van de duurste producties omdat het allemaal op locatie gedraaid moet worden. Dan verwacht ik eerder een doorstart van Peking Express wat een beetje dezelfde vibe heeft maar wel goedkoper is om te produceren.

      • Heb ergens gelezen Viaplay wil ook ander soort amusement brengen zoals Amazing race en Fort Boyard. Hadden beter een beetje tegelijk kunnen lanceren. Er gaat echt niemand Viaplay nemen of aanzetten om naar Masterchef te kijken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*