Edwin Evers populairste diskjockey van Nederland

Edwin Evers van Radio 538 is de populairste diskjockey van Nederland. Giel Beelen (NPO 3FM) volgt daarna en Mattie & Wietze (Qmusic) staan op de 3e plaats.​

Deze top 3 blijkt uit een ad hoc onderzoek, van GfK, dat is uitgevoerd in de periode februari t/m mei van 2016. Voor dit onderzoek werden 6.682 respondenten telefonisch gevraagd naar hun favoriete diskjockey, presentator of presentatie-duo. Hiervan gaven 2719 respondenten spontaan de naam van hun favovoriete dj of presentator door.
 
De top 3 van diskjockeys presenteren allemaal ochtendshows op de radio. De meest favoriete dj’s die een middagshow presenteren zijn Coen & Sander (Radio 538). Zij staan met hun middagshow op de 5e plaats.
 
Radio 538 schreef recent in een persbericht dat ‘Evers Staat Op’ tot en met 2018 te horen is op Radio 538.
 
Edwin Evers over zijn contractverlenging: “Fantastisch om mijn radioprogramma ook de komende jaren op Radio 538 te mogen maken met het Evers Staat Op-team”.
 
Programma Directeur Radio 538 Dave Minneboo: “Edwin Evers is veruit de meest succesvolle dj van Nederland. We zijn superblij dat je tot en met 2018 bent verzekerd  van een glimlach op je gezicht als je wakker wordt met de nummer 1 ochtendshow ‘Evers Staat Op’ op Radio 538!”
 
Afgelopen jaar heeft Edwin Evers het 15-jarig bestaan van het radioprogramma Evers Staat Op gevierd met een 15 uur durende marathon-uitzending. Het team van Evers Staat Op bestaat uit: Edwin Evers, de side-kicks Rick Romijn en Niels van Baarlen, en nieuwslezer Henk Blok.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*