Edson da Graça op De Perstribune

Komende zondag zijn tv-presentator Edson da Graça en oud-voetballer Kiki Musampa te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Edson da Graça, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, tekende deze donderdag een ‘exclusief contract’ voor RTL. Da Graça gaat de komende twee jaar televisie maken voor RTL. Hij gaat onder meer deel uitmaken van de jury van Holland’s Got Talent en hij wordt de presentator een nieuwe datingshow op Videoland. Dit najaar is hij ook nog te zien als presentator van Heel Holland Bakt Kids bij MAX.

Kiki Musampa, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-voetballer van onder meer Ajax (waarmee hij de wereldbeker won), Atlético Madrid en Manchester City. Momenteel is hij coach van het beloftenteam van FC Volendam. Deze week werd bekend dat Musampa ook deel gaat uitmaken van de staf van Jong Oranje. Hij wordt de assistent van bondscoach Erwin van der Looi.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in De Perstribune voor passende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*