DutchMedia Podcast #23 over NPO Start

In de drie-en-twintigste aflevering van de DutchMedia Podcast zijn Mezen Dannawi en Sebastiaan Popma namens de NPO te gast. Mezen Dannawi is Manager Video on Demand bij de NPO en Sebastiaan Popma is Product Owner NPO Start. We spreken beiden over het vernieuwde NPO Start, de betaalde versie, exclusieve NPO Start-content, NLZiet, crossmedialiteit en meer.

1 Comment

  1. Nou, dat had wel wat kritischer gemogen. Deze mannen vinden kennelijk dat ze heel goed bezig zijn. Maar op Twitter, Truspilot, Tweakers.net en vele ander fora is compleet de pleuris uitgebroken over het feit dat het oude NPO Start/Plus patsboem uitgezet is terwijl het nieuwe bij lange na nog niet af is.

    Allerlei functionaliteit waar de 800.000 Plus abonnees wel voor betalen ontbreekt nog steeds. Woedend zijn we. De NPO service website was wekenlang totaal overbelast en nog steeds duurt het een maand voor je antwoord krijgt. Waarom gaat een omroep in een kikkerlandje zelf een app zitten programmeren voor 1001 verschillende TV modellen terwijl hetzelfde kunstje in tientallen andere landen al gedaan is?

    Waarom niet de technologie van het veel beter werkende NLZiet overgenomen. Nee, dat heeft geen hippe vormgeving met afgeronde hoeken, maar het werkt tenminste. En je kan life kijken op 1080p. NPO Start, ook met Plus levert nog steeds een armzalige 560p stream voor life. Dat ziet er niet uit op een normaal formaat TV.

    Waarom geen app obv van de open standaard HbbTV, die in veel smartTV’s ge├»mplementeerd is?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*