Dit zijn de luistercijfers van juni/juli

Uit de nieuwste luistercijfers over de periode juni-juli blijkt dat Qmusic een steeds stevigere positie inneemt ten opzichte van concurrent Radio 538. Ook in de zomermaanden blijft NPO Radio 2 marktleider.

Zie onderstaand overzicht (met speciale dank aan Radiofreak.nl)

5 Comments

  1. Radio Veronica heeft in juni een nieuwe lijst uitgezonden, de 80’s & 90’s Top 890. En in juli was er een leuke 70’s maand op Radio Veronica. Jammer dat deze thema’s nog geen extra luisteraars hebben getrokken. Het zou leuk zijn als Radio Veronica volgend jaar in juli de 70’s maand laat terugkeren.

  2. Wat blijft het toch zielig dat NPO 3 FM nog lager scoort dan niche-zender NPO Radio 4. Er wordt nog druk geopereerd, maar de patiënt is allang overleden. Stop de dure en zinloze behandeling en geef de etherruimte aan een zender die wel levenslust heeft, zoals NPO Radio 5.

    • Klopt. Er is nu weer een reclame-campagne voor NPO 3FM aan de gang op de televisie. Als 3FM daarmee de 2,5% van Radio 4 kan passeren, zou ik dat al erg knap vinden.

  3. In de maand juni was er op Radio Veronica de 80’s & 90’s Top 890. In de maand juli was er een 70’s maand op Radio Veronica. Ik had verwacht dat daardoor de luistercijfers van Radio Veronica zouden stijgen.

  4. Het blijft hier ook weer hangen op de procenten, maar wat zijn de absolute aantallen? Dan kan zien dat het een aflopende zaak is. Door de resultaten in procenten te zeren kan je de schijn op houden dat het goed gaat met de radio.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*