Dit Was De Radio #79: Tineke komt terug en Patrick Kicken moet ophouden!

In de podcast Dit Was De Radio (DWDR) blikken Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen terug op de mooiste, opvallende en ontroerendste radiomomenten van de afgelopen weken. Een grote dosis verhalen, analyses én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! In de laatste reguliere aflevering van het seizoen onder andere: een radioblunder van Omroep Zwart, hoe Tineke de Nooij terug werd gehaald naar Radio Veronica, een pikante rel rond Mark van der Molen en Arjan Snijders haalt in zijn column ‘Arjan is Boos’ uit naar Patrick Kicken.

Alle onderwerpen in aflevering 79, ‘live met publiek’ vanuit De Radiofabriek:

  • Evert Duipmans van NPO Radio 2 loopt binnen om zijn award op te halen die hij binnensleepte met een item in zijn programma ‘Wildgroei’ in onze Item Inspectie! Evert heeft al een nieuw prijzenswaardig item klaarstaan!
  • Mark van der Molen zit nu tijdelijk in de ochtend op 3FM, samen met Mai Verbij. Dat is nog zoeken. En op dag één is er al een rel rond Mark.
  • Omroep Zwart verspeelt kostbare zendtijd door drie uur in de nacht te vullen met oude shows van andere omroepen.
  • Golden Earrings’ George Kooijmans praat voor het eerst over z’n ziekte ALS en doet dat op NPO Radio 5 bij Felix Meurders. Ontroerend.
  • Tineke de Nooij is te gast op Radio Veronica en wil gelijk niet meer weg. Stenders biedt haar spontaan zendtijd aan. Hoor hoe Tinus haar radiocarrière opnieuw spontaan verlengt!
  • Patrick Kicken gaat steeds verder en vreemder in z’n columns en verdedigt ON! waar hij zelf als ‘deskundige’ langskomt en een podcast (over het ineenstorten van 3FM) voor gaat maken. Arjan plaatst er een Ongehoord forse column van ‘Arjan is boos’ tegenover!
  • In ‘De Post De Post’ is Jeroen Drogt eerlijk over zijn Orgel JOKE verspreking.
  • En dan komt Ron met een XXL-versie van het Blooperblokje, omdat het hierna even zomervakantie is. Heerlijk!

Vanaf volgende week (net als vorig jaar): ‘Tropical Tapes’, heerlijke hangmat-afleveringen van goede gesprekken met radiohelden. Na de zomer weer de reguliere afleveringen!

In de bonusshow voor vrienden komt Lex Gaarthuis (Radio 10) langs om zijn ‘Radiovriendenboekje’ in te vullen. Hij onthult daar ook waar hij deze zomer te horen is. En Rapper Donnie is te gast in Kunststof en is on-na-volg-baar als hij het edele darten gaat bespreken. Plots is ’t cricket wedstrijdverslag van vorige week bijzonder helder en inzichtelijk! Bonusbloopers om het af te maken. Waar HALEN we het toch allemaal vandaan? 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*