Dit is de nieuwe programmering van Radio Veronica

Vanaf maandag 3 oktober gaat de nieuwe programmering van Radio Veronica van start. Radio dj’s Sander Lantinga, Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende trappen in die week hun eigen shows af op zender, nadat in augustus ook Johan Derksen en Tineke de Nooij van start gingen. Met maar liefst vijf nieuwe gezichten toegevoegd aan het huidige team, gaat Radio Veronica op volle kracht het nieuwe radioseizoen in.

Marisa Heutink, voorheen te horen in Marisa in de Middag, verschuift naar de ochtend waar zij van 9.00 tot 12.00 uur Marisa’s Goud van Oud voor haar rekening neemt. Maandag tot en met donderdag hoor je in de middag Sander Lantinga, van 16.00 tot 18.00 uur met Werktitel, gevolgd door Sander Hoogendoorn van 18.00 tot 21.00 uur, die elke avond start met een uur Veronica Anthems.

Op maandag tot en met donderdag hoor je van 14.00 tot 16.00 uur nog steeds De Bonanza, maar op vrijdag maken Rob Stenders en Caroline Brouwer De XXL Bonanza van 14.00 tot 18.00 uur. Zij worden gevolgd door Frank van der Lende met van 18.00 tot 19.00 uur Veronica Anthems en van 19.00 tot 21.00 uur Soundz Live.

image
Rob Stenders, zendermanager Radio Veronica: “Dit is de opstelling voor het nieuwe radioseizoen. Ik kijk uit naar de muziekjunkies die ons team komen versterken: Sander Lantinga, Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende. Eigenlijk hebben we maar een ding te mopperen en dat is dat Dennis Ruyer naar de Buuren van Armin gaat, die je kunt vinden op 538. Verder vind je alle andere vertrouwde Veronica namen terug in de programmering.”

3 Comments

 1. De hele programmering:

  https://www.radiofreak.nl/nieuwe-programmering-voor-radio-veronica-2

  Interessant, ben benieuwd waar ik straks eventueel bij ga blijven hangen. Geen idee. Veel was al bekend nog (een beetje) opvallend Giphart & Lisanne van maandag tot en met donderdag in de nacht van 00 tot 02 uur (goed alternatief voor Rick van V. & stuk levensverdriet Koert W.) en ik hoop dat ze beiden gelijkwaardig zijn, maar dat kan haast niet anders met zo’n overtuigde vriendelijke feminist als Giphart. Toch, Giph? Zet m op Lisanne! X

  https://youtu.be/dneI9T0bJhU

  (ook voor Ronald 1-tje – n heel kleintje – op zn linkeroorlelletje: x)

 2. … Gistermiddag zei Rob Stenders weer dat je bij z’n Bonanza alles kan aanvragen, ook Mahler 9, maar dat ie die dan niet gaat draaien, maar verder kan alles. Ja, alles kan behalve, maar d’r kan wel meer niet bij Rob en z’n Bonanza (= goudader) en Radio Veronica en de truc is natuurlijk dat van de 100 verzoekjes Rob dan toch steeds de liedjes eruit pikt die hij blieft en waarvan ie vind dat ze t beste bij zn programma passen. Dat is de realiteit, niet erg.

  Van t weekend sprak ik iemand van de NTR, hij al n tijdje aan t bier en ik aan de thee, dus ik was ook wat aangeschoten en stemde helemaal in met z’n idee – dat ik ook lang koester – dat t mooiste zou zijn als er een radio-zender van de NPO zou zijn waar *alle* muziek door elkaar wordt gedraaid. Maar dan echt. Uitstekend idee. Kan ook realiteit worden.

  Ik appte naar Rob dat ik dat Mahler-verhaal al vaker van hem had gehoord (herhaling is de formule voor succes, maar ook voor gapende verveling) en of bij hem nu onderhand de Sweet, Status Quo en Springsteen niet uit zn neus en oren komen. Bij mij wel en toen schreef ik in twee regels over n ideaal radiostation waar ze na Madonna, Mahler 9 laten horen en na Prince n mopje jazz … U2?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*