Diederik van Vleuten presenteert nieuw radioprogramma voor AVROTROS

Vanaf begin september houdt Diederik van Vleuten het weekendgevoel op zondagavond nog even vast door de luisteraar te laten genieten van mooie, inspirerende en verrassende klassieke muziek. In zijn nieuwe radioprogramma Weekend Klassiek hoor je twee uur lang de prachtigste muziek uit alle tijden en windstreken. Weekend Klassiek is vanaf zondag 6 september van 18.00 tot 20.00 uur te horen op NPO Radio 4.

Nog altijd is muziek mijn grootste liefde. Als ik echt zou moeten kiezen tussen theater, schrijven of muziek dan kies ik voor het laatste. Ik groeide ermee op en draag het met me mee, iedere dag opnieuw. De taal van muziek begrijpt iedereen. De vreugde, troost en inspiratie die er vanuit gaat is voor iedereen, bewust of onbewust. Ik vind het een voorrecht iets van die liefde voor muziek te mogen doorgeven op de zondagavond. Ik verheug me!”, aldus Diederik van Vleuten.

Diederik neemt het tijdslot over van Sander Zwiep, die AVROTROS gaat verlaten. 
Weekend Klassiek, vanaf 6 september wekelijks op zondag tussen 18.00 en 20.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 4

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*