Dichter Gershwin Bonevacia in gesprek met topschrijvers over hun 10-jarige ik

Nieuwe podcastserie met onder meer Adriaan van Dis, Iduna Paalman en Raoul de Jong

In het kader van zijn nieuwe dichtbundel Toen ik klein was, was ik niet bang presenteert dichter, schrijver en spoken word-artiest Gershwin Bonevacia een tiendelige podcast getiteld Gershwin Gaat Terug, waarvan vandaag de eerste aflevering verschijnt bij podcastlabel Topcast Media. In Gershwin Gaat Terug interviewt Gershwin een aantal van zijn favoriete schrijvers over hun 10-jarige ik, aan de hand van gedichten uit zijn nieuwste bundel. Met grappige anekdotes, diepgewortelde trauma’s en bijzondere verhalen die aan de grondslag liggen van wie wij ten diepste zijn.

Vandaag verschijnt de eerste aflevering met schrijfster Maartje Wortel, een persoonlijk gesprek over onder meer haar rebelse jeugd, kind zijn en escapisme. 

Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering en schuiven onder meer schrijvers als Adriaan van Dis, Iduna Paalman en Raoul de Jong aan. Daarnaast zullen er meerdere persoonlijke en kwetsbare monologen van Gershwin uitgebracht worden.

Afbeelding met tekst, persoon, schotel

Automatisch gegenereerde beschrijving

De podcast Gershwin Gaat Terug is vanaf vandaag te beluisteren op alle podcastplatformen, waaronder Spotify en Apple Podcasts

Over dichtbundel Toen ik klein was, was ik niet bang (Das Mag)

In de dichtbundel Toen ik klein was, was ik niet bang gaat Gershwin Bonevacia in dialoog met zijn 10-jarige ik middels een reeks zelfportretten en een veelheid aan herinneringen over zijn worsteling met dyslexie, migratie, onveilig opgroeien en zijn droom om ooit astronaut te worden. Een diepgravend onderzoek naar familiebanden, onverwerkte trauma’s, vergeten geschiedenis en kind-zijn. De bundel verschijnt 30 augustus bij Das Mag uitgevers

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*