Officieel: Dennis Ruyer van Radio 538 naar JOE

Dennis Ruyer maakt de overstap van Radio 538 naar de nieuwe zender JOE, waar hij vanaf januari elke werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur te horen zal zijn.

Loopbaan Dennis Ruyer begon zijn landelijke radiocarrière in 1998 bij Radio Veronica. Na in 2000 samen met Jeroen van Inkel te zijn overgestapt, was hij meer dan 15 jaar actief bij Radio 538. Daar presenteerde hij sinds 2006 het populaire programma ‘Dance Department’, dat hij ook na zijn terugkeer naar Radio Veronica in 2017 voortzette. Van 2017 tot 2022 was hij actief op Radio Veronica en sinds oktober 2022 weer bij Radio 538. Ruyer staat bekend om zijn strakke, muziekgerichte programma’s waarin zijn persoonlijke passie voor muziek duidelijk naar voren komt.

Reeds in augustus meldde Patrick Kicken in zijn Spreekbuis-column dat Ruyer een overstap ging maken naar JOE.

9 Comments

  1. Denk voor beide partijen dat dit goed gaat matchen en het zal vooral Dennis de nodige rust brengen. Bij Talpa/538 was het al onrustig en gaat het alleen maar onrustiger worden en de hedendaagse muziek sluit niet meer echt bij hem aan. Gerard Ekdom had dat ook, voordat hij naar Radio 2 ging. Draaide thuis echt andere muziek dan wat op 3FM te horen was.

  2. Misschien naast alle berichten met ‘Officieel’ in de kop naar aanleiding van de columns van Patrick Kicken, ook berichten maken met ‘Toch niet’ in de kop voor al die keren dat Kicken het mist heeft?

  3. Heeft Kicken weer gelijk. Zeg Patrick, wie gaat de ochtendshow van Veronica vanaf januari doen?

    Van Inkel? Staverman? Ekdom? De Wild? Tom & Bram? Coen & Sander?

  4. Ik denk dat Kicken, naast een aantal ‘vijanden’, ook nog steeds veel vrienden in medialand heeft. Scoops komen bijna altijd via hem de wijde wereld in.

    • Patrick heeft ook weinig concurrentie volgens mij, ken er niet nog één die heel veel roept en mede daardoor af en toe gelijk heeft. Zoals Patrick is er maar één en dat is wat mij betreft minimaal al meer dan genoeg.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*