De Sandwich deze zomer live vanuit VondelCS

Jacques Klöters strijkt deze zomer met De Sandwich neer in het Amsterdamse Vondelpark. De presentator brengt het AVROTROS-programma in juli en augustus elke zondagochtend live op Radio 5 vanuit VondelCS. Negen weken lang, vanaf 5 juli, trakteert Jacques de luisteraar op een muzikaal rijk programma. Iedereen die de uitzending live bij wil wonen in een ontspannen, relaxte zondagochtendsfeer is welkom.

Al 20 jaar is De Sandwich voor veel luisteraars onderdeel van de zondagochtend. Voor het eerst in die jaren is het nu mogelijk om het programma live bij te wonen. In plaats van thuis met een kop koffie te genieten van de muziek, kan de luisteraar dit deze zomer doen in VondelCS. 

Presentator Jacques Klöters en samensteller Angelique Stein zetten ook daar een uniek muziekprogramma neer, waarin grenzeloos wordt gewinkeld zonder op genre of datum te discrimineren. Er is veel ruimte voor oude en authentieke muziek. Echt Sandwich is tevens kleinkunst, wereldmuziek en dialectenpop. Minder gebruikelijke muziekstijlen vinden in dit programma een logische bedding. Elk uur wordt geopend met een gedicht. 

Uiteraard is de uitzending ook gratis als podcast te downloaden via AVROTROS.nl/sandwich. Vele tienduizenden fanatieke fans van het programma hebben deze route al gevonden. 

De Sandwich, iedere zondag tussen 10.00 – 12.00 uur op Radio 5. Vanaf zondag 5 juli, negen weken lang, live vanuit VondelCS.

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*