Vlogger Enzo Knol spreekt op MPJC2015

Aanstaande donderdag spreekt de populaire vlogger Enzo Knol op het Mediapark Jaarcongres 2015. Knol is binnen twee jaar uitgegroeid tot een bekende Nederlander met een grote schare fans. Met ruim 725.000 abonnees en 30 miljoen weergaven per maand heeft hij het grootste Youtube-kanaal van Nederland. 

Waarom zijn zijn huis-tuin-keuken video’s zo immens populair? Wat is zijn kracht? Tijdens het Mediapark Jaarcongres laat Knol zoen hoe hij van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Het thema van komend Mediapark Jaarcongres is ‘Act global’ met toekomstplannen van de omroepen en succesverhalen van Nederlandse ondernemers in het buitenland. Daarnaast gaat veel aandacht uit naar online video en virtual reality. Enkele sprekers uit het programma zijn: Henk Hagoort (NPO), Frank Botman (Dasym), Eelko van Kooten (Soinnin’Records) en Jan Riemens (Zoomin.tv).

De presentatie is in handen van voormalig presentator RTL Nieuws, Rick Nieman. Het plenaire programma wordt afgewisseld met Expertsessies, waar een specifiek onderwerp wordt uitgediept, en de Mix & Match sessies, waar de bezoeker kan netwerken en demo’s kan bijwonen.

Het complete programma is na te lezen op de MPJC website. Bekijk hier de line up van sprekers en wie zich al hebben ingeschreven voor MPJC2015.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*