Weerman Peter Timofeeff weg bij RTL

Gisteren is bekend geworden dat Peter Timofeeff stopt als RTL Weer-presentator.  Hij gaat met pensioen. Vorig jaar september werd Timofeeff getroffen door een hersenbloeding. Tijdens het herstelproces heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Timofeeff keert voor zijn laatste dag niet meer terug op tv. Volgende week woensdag is de laatste dag dat hij in dienst is bij RTL. Op die dag staat de zender uitgebreid stil bij het afscheid van de weerman.

Timofeeff: ‘Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van een hele mooie periode in mijn leven. Ik heb altijd met veel plezier bij RTL gewerkt. Nu breekt er een mooie nieuwe periode aan, waarin ik samen met mijn vrouw leuke dingen ga ondernemen. Veel mensen zijn benieuwd hoe het met me gaat. Het gaat heel goed met me, ik zit nog steeds in het herstelproces en dat duurt heel lang. Maar we zijn op de goede weg.’

 

Videofragment: Peter Timofeef RTL5 (1997)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*