De Podcast Top-5 van Nicolas Ruis

In aanloop van de Online Radio Awards vragen we aan diverse mediamakers naar hun favoriete Online Radiostations of Podcast. Ditmaal: Radiopresentator en podcastmaker Nicolas Ruis (NH Radio/ Ruis in de Auto-podcast).

5. De Jensen Podcast 
Als radioliefhebber is het sowieso leuk om Robert Jensen weer iedere week te kunnen horen. Zijn boodschap vind ik ook wel verfrissend, nét even wat anders dan de MSM… 

4. Man Man Man-de podcast
Ik vind de zelfspot van deze drie gasten echt briljant. En daarbij weten ze de podcast zo te maken, dat je het gevoel hebt dat je óók aan die tafel zit.

3. 100 jaar radio van Arjan Snijders en Harm Edens
Kletsen over het mooiste medium met gasten die daar zelf hun steentje aan hebben bijgedragen is als liefhebber natuurlijk geweldig om te horen!!

2. De TPO Podcast
Roderick Veelo en Bert Brussen geven hier hun kijk op de wereld. Net als Jensen laten ze het ‘andere geluid’ horen, maar net even wat subtieler. En ze hebben beiden verstand van zaken, dat maakt het af. 

1. Petrolheads
Gewoon heerlijk. Bas van Werven en Carlo Brantsen die samen over auto’s lullen. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen. Zit geregeld hardop te lachen om hun ongezouten uitspraken. En dat als de berijder van een elektrische auto. Zegt genoeg! 

Kijk voor meer informatie op OnlineRadioAwards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*