De Podcast Top-5 van Koen Maas

In aanloop van de Online Radio Awards interviewen wij diverse online radiomakers en podcasters. Ditmaal: Koen Maas (De Perfecte Podcast).

1. De Grote Harry Bannink Podcast
De liefde voor het oeuvre van Harry Bannink, die doorsijpelt in de gesprekken die Gijs Groenteman voert, is vergelijkbaar met wat ik voel voor het oeuvre van Willy Vandersteen. Dat heeft mij geïnspireerd om mijn podcast te maken.

2. De Pantelic Podcast
Buitensporige Ajax liefde besproken door twee tegenpolen. Nu ben ik niet zo gek op de ginnegapperij die je in veel voetbalpodcasts hoort, maar de mix tussen Freek Jansen en Arco Gnocchi raakt precies de juiste snaar. 

3. Conan O’Brien Needs A Friend
Niemand is zo grappig van nature als Conan O’Brien. Zo snel, zo adrem en zulke leuke gasten.

4. Henri And Heidi
Henri Rollins is een verhalenverteller pur sang en precies dat is wat je in de podcast te horen krijgt. Zij gooit er een kwartje in en hij steekt van wal.

5. Bob
De documentairevorm in podcasting staat mij erg aan en daarin vind ik Bob, van alles wat ik tot nu toe gehoord heb, onovertroffen. 

Kijk voor meer informatie op OnlineRadioAwards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*