De Ondernemer zet met 24/7 audionieuws volgende stap in Text To Speech

De Ondernemer lanceerde dit voorjaar de eerste virtueel gesproken nieuwsbrief van Nederland. Het nummer 1-zakelijk platform omarmt de audiotechiek Text To Speech (TTS) per deze week nog steviger door online 24/7 continu updates het laatste ondernemersnieuws te presenteren. Letterlijk dus.

Samen met nieuwsspecialist Bart Jan Cune (Newsmakers) en audio tech-startup XS2RADIO is de afgelopen tijd gewerkt aan het verder ontwikkelen van de virtuele nieuwsbulletins ‘De Ondernemer Vandaag’. Met ingang van deze week worden deze continu ververst met het laatste nieuws en zijn meerdere virtuele stemmen gerealiseerd.

,,Het is de tweede van vooralsnog drie stappen die wij rond TTS voor ogen hebben”, vertelt Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer. ,,De audiotechniek ontwikkelt zich in versneld tempo door, het wordt commercieel meer en meer ontdekt, we zien de luistercijfers toenemen en dat geldt ook voor de verkoopaantallen van smartspeakers. Met De Ondernemer zijn we, dankzij goede interne samenwerking binnen DPG Media, eigenlijk op het juiste moment ingestapt”. Stap drie binnen TTS? ,,Ik verwacht in Q2 volgend jaar dat luisteraars van onze nieuwsbulletins ook kunnen terugpraten”.

‘De Ondernemer Vandaag’ is inmiddels te beluisteren als podcast via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en de website deondernemer.nl. De Ondernemer Vandaag is als nieuwsbulletin op te roepen via smartspeakers zoals Google Assistant of in de auto via Apple Car en Android Auto. Zeg: ‘Speel De Ondernemer Vandaag’ en het laatste nieuwsbulletin wordt afgespeeld.

Kijk en luister op deondernemer.nl/vandaag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*