De Hallen zet vergroening in met Chain

Na, in alweer drie jaar, een vaste plek te hebben verworven voor (zakelijke) evenementen en televisieproducties heeft de Hallen dit najaar in samenwerking met Chain de stap gemaakt naar LED licht. Niet alleen op het gebied van het licht maar ook de basisvoorzieningen qua audio, rigging en projectie zijn hierin meegenomen.

Zo is er in studio 1 en studio 2 een basisplafond met trussing ingericht met een groot aantal led licht armaturen. De insteek van de lichtplafonds, ontwerp Tom Jacobs, is om de grote diversiteit van type producties een sfeervolle basis te kunnen geven. Ook de foyer en bijbehorende greenroom zijn in dit plan meegenomen zodat ook hier een multifunctionele setting is ontstaan die het karakter van het pand extra glans geeft.

Met de lichtfaciliteiten heeft De Hallen verder uitgebreid op het gebied van video en audio. Met een eigen geluidsinstallatie met diverse draadloze microfoons en de nieuwste generatie Panasonic 7K Laser projector.

Naast de huisinstallatie die volledig op LED licht is gebaseerd is ook een overeenkomst gesloten met Chain als preferred partner voor licht en geluidsfaciliteiten. Zo kunnen ook de aanvullende faciliteiten in deze “groene” lijn doorgezet worden. Met ingang van dit seizoen Podium Witteman wordt dan ook de volledige studio uitgelicht in een LED omgeving. Na al enkele jaren verbonden te zijn geweest vanuit lichtontwerp voor Podium Witteman, is Chain ook erg verheugd als vaste partner mee te mogen werken aan het grote aantal evenementen dat in de Hallen plaatsvindt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*